sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Tuloksia ja pentuesuunnitelmia

Keväälle 2020 on suunnitelmissa pentueet sekä Vinskalle että Milalle. Tarkemmin pentuesuunnitelmiin pääset tästä. Vinska on astettu 19.3.2020, pentueen isänä C.I.T FI KVA KARH1 Uilonpuron Sumu. Mila on myöskin aloittanut juoksunsa ja astutuspuuhiin olisi tarkoitus ryhtyä FI KVA Korpinallen Darran kanssa lähiaikoina.

Viime syksy sekä jo tämän vuoden alkukin ehti olla tapahtumarikas niin omien koirien kuin kasvattienkin osalta, tuloksista koontia alla. 

Vinska eteni viime syksynä Suur-Savon Kennelpiirin narttujen pm-kokeeseen lohkokarsinnan voittajana pistein 86,0. Valitettavasti pm-kokeessa ei sitten ollut onni myötä, mutta onneksi loppusyksy oli niin metsästyksen kuin kasvattien kokeidenkin osalta onnistunut.

M-pentueeseen saatiin viides käyttövalio viime syksynä, kun Mosku haukkui viimeiset kaksi ykköstulosta, Onnittelut Jari & Mosku! M-pentueen pentuearvoksi täydentyi joulukuussa 10/10, kun Muska paukutteli uudessa kodissaan kolme ykköstulosta. Onnittelut Stefan & Muska! Joulukuussa myös Tara (K. Mimmi) haukkui kolmannen ykkösensä ja Murulle toinen ykkönen, Onnittelut tytöille omistajineen!

N-pentueesta Nata (K. Nastapimu) haukkui hienolla ykkösten putkella itsensä käyttövalioksi joulukuussa. Suuret onnittelut Tanja & Nata! Myöskin velipoika Ninja haukkui suoraan neljällä kokeella ykköset kasaan, Onnittelut Jouko & Jesse! Ykköstulos syksyn aikana myös Nanolle, Nerolle ja Netalle, lämpimät onnittelut kaikille tasapuolisesti! 

P-pentue starttasi ensimmäiseen koesyksyyn ja hienosti se lähtikin käyntiin. Pennuista Pekulle ja Pikille yksi ykkönen, Penille ja Pamelalle kaksi sekä Pinjalle kolme ykköstä. Lämpimästi Onnea kaikille nuorukaisille omistajineen! P-pennuista Peto haukkui viiden ykkösen lisäksi itsensä SHHJ:n Juniorimestaruusotteluun, jossa sijoittui hienosti sijalle 4 pistein 85,0. Suuret Onnittelut Peto & Antti! 

Myös näyttelyiden saralla kasvatit ovat kunnostautuneet seuraavasti:

Espoo 8.3.2020 SHHJ:n päänäyttely, Sakari Poti 
K. Muru KÄY ERI KÄK4 SA 


Kouvola 7.3.2020, Maarit Hassinen
K. Nero KÄY EH
K. Pinja KÄY T

Jämijärvi 22.2.2020, Pekka Teini
K. Nastapimu KÄY ERI KÄK3

Tornio 8.2.2020, Anna Lena Angeria 
K. Peto KÄY ERI KÄK4 --> Suomen Käyttövalio

Parkano 1.2.2020, Reino Korpela
K. Nastapimu KÄY ERI KÄK3

Miehikkälä 1.2.2020, Maija Mäkinen
K. Peni KÄY H

Virolahti 18.1.2020, Marja Talvitie
K. Ninja KÄY H --> Suomen Käyttövalio


Kajaani 11.1.2020, Perttu Ståhlberg
K. Sanni PEK1 KP ROP-PENTU

Suonenjoki 28.7.2019, Sakari Poti
K. Peni JUN ERI JUK1 

Terveystutkimuksissa ovat käyneet:
K. Muska lonkat B/B, kyynärät 0/0
K. Nastapimu lonkat C/B
K. Peto lonkat A/A, kyynärät 0/0 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti